divendres, 3 de desembre del 2021

Pont de Cinema al Montgrí

Aquest llarg cap de setmana podem gaudir al Cinema Montgrí de quatre grans estrenes. Trobareu tota la programació clicant en aquest enllaç

El poder del perro (Austràlia, 2021)

Divendres en sessió de Cine Club, en V.O.S.E a les 21:30h.

Phil ha estudiat a Harvard però prefereix la vida lliure de cowboy al ranxo heretat a Montana, que dirigeix amb el seu germà George. Quan aquest es casa en secret amb una vídua, Phil Intentarà destruir la parella manipulant el fill de la vídua, fins que un secret del passat surt a la llum.

Jane Campion capgira el western amb aquest esdeveniment cinematogràfic de l’any que ha entusiasmat al festival de Venècia, elogiada per crítics de tot el món. Una de les històries més deliciosament perverses dels darrers anys.

Clifford, el gran perro rojo (Estats Units, 2021)

Sempre hi ha un lloc per a un entreteniment sòlid i familiar que ofereix exactament allò que pretén. Us ho passareu molt divertit amb les aventures d’aquest gos gegant.

Way Down (Espanya, 2021)

La llegenda que el Banc d’Espanya és inexpugnable i no es pot atracar no espanta a Thom Johnson, el brillant i jove enginyer reclutat per esbrinar com accedir-hi. Deu dies per assolir la glòria o per acabar a la presó.

Jaume Balagueró, aconsegueix un Ocean’s Eleven fet a casa amb vocació internacional. 

Eiffel (França, 2021)

El cèlebre enginyer Gustave Eiffel es veu pressionat pel govern francès. per dissenyar una cosa espectacular per a l’Exposició Universal de París del 1889.

Un interessant entreteniment popular sobre la història de la construcció de la torre Eiffel. S’hi barregen els temes de lluita de classes, riquesa i poder, però en essència és una agredolça història d'amor.