divendres, 19 de novembre del 2021

Cap de setmana al Cinema Montgrí

Aquest cap de setmana podem gaudir al Cinema Montgrí de dues grans estrenes. Trobareu tota la programació clicant en aquest enllaç. Dissabte 20 a les 7 de la tarda: "Fan coses de cine", primera sessió de curts d'artistes locals. 

El último duelo (EUA, 2021)

Divendres a les 21:30, sessió de Cine Club en VOSE. 
El último duelo és un drama històric èpic situat en plena edat mitjana, dirigit i produït per Ridley Scott. Es basa en el llibre homònim d’Eric Jager publicat el 2004, amb guió de Nicole Holofcener, Ben Affleck i Matt Damon, per narrar una història real que va tenir lloc a França l'any 1386. La violació de Marguerite de Carrouges exigeix l'enfrontament entre el seu espòs, el cavaller Jean de Carrouges i l'acusat de l'agressió, l'escuder Jacques LeGris.


Ron da error (EUA-Regne Unit, 2021)

Pel·lícula d'animació familiar en català.
Ambientada en un món on els robots s’han convertit en els millors amics dels nens, explica la història de Barney, un nen de 11 anys que descobreix que el seu amic robot no funciona del tot perquè ha estat danyat durant el transport. Una història amable i entretinguda sobre una estranya amistat. Després de veure aquesta pel·lícula, tots els nen i nenes voldran el seu propi “ron”.