divendres, 23 d’abril del 2021

Cine Club i Cinema Infantil en català al Cinema Montgrí

Aquest cap de setmana, al Cinema Montgrí podem gaudir d'una nova estrena en sessió de Cine Club i en versió doblada, a més de cinema infantil en català. Trobareu tota la programació del cap de setmana clicant en aquest enllaç.

Bajo las estrellas de París (França, 2020)

Christine és una dona que viu als carrers de París. Una nit d’hivern troba Suli, un nen eritreu de 8 anys, sanglotant enfront del seu refugi. Units per les seva situació de marginalitat, tots dos s’embarcaran en un viatge emocional per intentar trobar la mare del Suli a París.


Claus Drexel (Alemanya, 1968) 

Guionista i director de cinema, ha treballat a França, on viu des dels tres anys. El seu primer film, Affaire de famille, una comèdia amb Miou-Miou, André Dussollier i Hande Kodja, es va estrenar el 2008 i ha rebut diversos premis. El 2012 va dissenyar una representació de la Passió de Sant Mateu de Johann Sebastian Bach que es va representar al Cirque d'Hiver de París. 


Au bord du monde, el seu documental sobre les persones que viuen sense sostre a París, va ser presentat dins la selecció de l'Acid a Cannes 2013 i va guanyar nombrosos premis a diferents festivals. El seu tercer llargmetratge, America, va ser rodat en una població aïllada al nord d'Arizona, durant l'elecció presidencial de 2016 i va ser nominat al premi César a la Millor Pel·lícula Documental. 

Tom i Jerry (EUA, 2021)

Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar, però aquesta vegada en uns espais diferents. Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar Tom per atrapar Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!


Tim Story (Los Angeles, EEUU, 1970) 

Timothy Kevin Story és director, escriptor i productor de cinema, conegut sobretot per Barbershop, Els quatre fantàstics i la franquícia Ride Along. Ha estat nominat el 2006 i el 2013 als premis NAACP Image a la direcció destacada en un llargmetratge/programa de televisió.