divendres, 9 d’abril del 2021

Cap de setmana al Cinema Montgrí

Aquest cap de setmana podem gaudir d'una nova pel·lícula al Cinema Montgrí. Trobareu tota la programació del mes en aquest enllaç.

Los traductores (França, 2019)

Nou traductors, de nou nacionalitats diferents, són contractats per traduir l’últim llibre d’una trilogia. Per fer aquesta tasca, envoltada de secretisme, han de romandre en un búnquer de luxe sense contacte amb el món exterior. Quan les primeres deu pàgines del manuscrit apareixen publicades en línia, el treball somiat es converteix en un malson; el lladre és un d’ells i l’editor farà el que sigui necessari per desemmascarar-lo.


Una pel·lícula que et permet submergir-te plenament en ella o simplement deixar-te portar. Un bon entreteniment amb actuacions impecables. 

Régis Roinsard (Louviers, 1972) 

Va estudiar a l’École Supérieure d'Études Cinématogra-phiques (ESEC) i la seva primera obra va ser el curtmetratge Les Petits-Salés (1995), rodat a la seva regió natal de Louviers. Després del seu segon curtmetratge, Madame Dron (1997), es va posar darrere de la càmera per dirigir anuncis i vídeos musicals. El 2004 va dirigir el DVD Rendez-vous avec Jane per a Jane Birkin. Els seus treballs més recents són Populaire (2012), Les Traducteurs (2020) i En attendant Bojangles (2021).