dimecres, 7 de setembre del 2022

Les gallines de la Sònia


La Sònia és la protagonista del conte que us recomanem. La Sònia és una nena que un dia rep un regal molt important: uns pollets. Els alimenta i els cuida i es converteixen en gallines. Un dia les gallines li fan un meravellós real: un ou! Una nit, però, la Sònia sent unes fresses del galliner i descobreix que una de les gallines ha desaparegut. A on ha anat? Què li ha passat? Quan la Sònia descobreix les respostes, aprèn algunes veritats importants sobre la interconnexió de la natura i les veritables alegries i tristeses de cuidar una altra criatura.



Un conte ben escrit, amb la voluntat d'explicar als nens i nenes els beneficis de cuidar a altres éssers vius i alhora entendre com funciona la natura. 



Phoebe Wahl

Va créixer a l'estat de Whasington. Va rebre formació basada en el mètode educatiu de la desescolartizació. Ella mateixa atribueix gran part de lseva inspiració a la seva ètica professional a la llibertat que va experimentar durant la seva infància. La seva obra gira al voltant del benestar, la nostàlgia i intimitat amb la naturalesa. Phoebe treballa amb diferents tècniques, des d'àquarel·la i collage fins a escultures de tela i feltre. Graduada per la Rodhe Island School of Desing amb el BFA en il·lustració, viu a Bellingham, Washington.