dijous, 15 de desembre del 2022

Recomanacions per als més petits de la casa!

No m'agrada el Nadal 
Suzanne Lang · Max Lang
Símbol Editors

A la selva, tothom es prepara per celebrar les festes de Nadal. Llums, decoracions i bons àpats! A tothom li agrada el Nadal. És una època màgica de l'any, i tots els animals ja frisen per gaudir de l'esperit nadalenc. Tothom excepte Jim Panzé. Ell només veu que a la selva els dies són grisos, plou, tot està mullat i els plàtans són encara verds. Sembla que ningú no el convencerà per celebrar el Nadal.

Però el millor amic d'en Jim, en Norman, l'ajuda a veure que si deixa de queixar-se i se centra en observar les meravelles que té al seu voltant, trobarà molts motius per canviar d'opinió.

   
Òscar, l'únicorn golafre, es cruspeix el Nadal
Lou Carter · Nikki Dyson
Editorial Picarona

És la nit de Nadal i l’Òscar, l’unicorn golafre, té gana. S’ha menjat la decoració, l’arbre i els mitjons. Però, segurament, l’Òscar no és qui s’ha cruspit el menjar màgic que fa volar els rens del Pare Noel... O sí? !Una divertida història de Nadal, sobre un unicorn a qui li encanta endrapar,  escrita per l’autora del best-seller En aquest conte no hi ha cap drac.

Bon Nadal!
Margarita del Mazo - Cecilia Moreno
Ediciones Jaguar

De les creadores de la reeixida col·lecció de “Els Planetes”, “Papà diu” i “Dinosaures de l’1 al 10”, entre altres, ens arriba aquesta invitació a viure la meravellosa època nadalenca amb il·lusió. Descobreix a poc a poc com la ciutat es transforma conforme arriba el Nadal i els seus habitants comencen a jugar amb la neu, posen llums i decoració i celebren cantant aquesta festivitat.
Nadal arreu del món
Barcanova Editorial

Gaudeix de les festes de Nadal arreu del món!Com se celebren, en diferents parts del món, aquests dies tan especials? Descobreix una bruixa, el pare Noel... a la platja o amb neu... cada indret té les seves tradicions, però tothom destaca el més important: celebrar les festes envoltats de família i amics.