divendres, 18 de novembre del 2022

Nova col·lecció: Aprendre a llegir a l'escola de monstres

Avui us presentem una nova col·lecció per als petits que volen aprendre a llegir de manera divertida i entretinguda. Aquesta sèrie original de la Sally Rippin, traduïda i adaptada per la Júlia Cot, compta amb les ilustracions de Chris Kennett i és una novetat de l'editorial Montena.

L'Escola de Monstres és una sèrie molt divertida per aprendre a llegir, amb lletra majúscula, frases rimades, vocabulari senzill i il·lustracions a tot color. Els nens i les nenes guanyaran confiança per gaudir de la lectura i practicaran nou vocabulari gràcies a les activitats de cada llibre.

Amb lletra majúscula i text rimat aprendràs a llegir ben aviat!

 

La Maria i la seva mascota van juntes a tot arreu: fins i tot a classe! El problema és que la mascota avui té molta gana, tanta que comença a menjar tot allò que hi ha a l'escola! Com aconseguiran que torni a ser una boleta petita i peluda? Quina mascota més trapellota!



Avui en Roc s'ha preparat el seu esmorzar preferit: pa amb melmelada! Però quan menja no es fixa en res més... i, sense adonar-se'n, ha deixat tota l'escola empastifada! Com aconseguirà netejar-ho tot?


L'Anna i la Jana són bessones idèntiques, i totalment diferents! A una li encanta jugar i l'altra no sap on començar. Els monstres de classe mai volen anar amb ella! Però el seu profe té un pla... les germanes s'intercanviaran! Algú ho notarà?