dijous, 11 d’agost del 2022

Mister Marple i la Banda dels Tafaners - On és el gos Bruno?



SVEN GERHARDT
Il·lustrador: Nikolai Renger
Col·lecció: Marple i la Banda dels Tafaners
Edat: a partir de 9 anys

En Theo, el protagonista d'aquesta història, és un veritable antiheroi. Poruc i insegur ens explica la seva història. En Theo coneix a l'Elsa, entusiasta de mena, una amistat que transformarà en Theo i tots dos viuran experiències inoblidables. Aquestes paraules de l’Elsa ho il·lustren a la perfecció: «Hi ha persones que necessiten un cop de mà per estar millor.»

Però, qui són Mister Marple i la Banda dels Tafaners? El primer és la mascota del Theo, un hàmster que participa en la narració amb una sèrie d’informes inserits al final dels capítols que permeten conèixer la seva personalitat i la seva contribució en l’esclariment d’un misteri. Mister Marple sap que l’espera un destí important. S’exercita diàriament fent flexions als barrots de la seva gàbia per a estar en forma el dia que hagi de demostrar els seus dots detectivescos. Però en Theo no s’ha adonat encara que Mister Marple no és un hàmster normal. Per això, va de meravella que l’Elsa irrompi en la vida del noi, apassionada de les aventures, s’enfrontaran al seu primer cas: el gos Bruno ha desaparegut. La Banda dels Tafaners és l’agència d’investigadors conformada per tots tres, amb seu a la teulada de casa de l’Elsa i encarregada de treure l’entrellat del cas d’un gos desaparegut.

L’edició en tapa dura compta amb unes il·lustracions de Renger i en les portades, l'il·lustrador anuncia tant els trets de caràcter dels protagonistes.

Més títols de la mateixa col·lecció