dilluns, 10 de maig del 2021

Club de lectura DES DEL SILENCI

Aquest dimecres dia 12 farem la segona jornada del Club de lectura Des del Silenci, comentant el llibre Biografia del silenci, de Pablo d'Ors. És un assaig breu i intens sobre la meditació, sense ornaments i sense traspassar la línia de l'autoajuda. Us convidem a un espai per explorar i compartir lectures i també reflexions i mirades sobre el silenci en el nostre dia a dia. 

   
Angle Editorial (2017)                    Siruela (2017)    
          
"Un petit però exquisit llibre que recull una obstinada recerca de si mateix i un ahnhel per arribar a les arrels de la pròpia identitat." Alberto Ojeda, El Cultural.

Pablo d'Ors (Madrid, 1963)

És sacerdot i escriptor, i net d'Eugeni d'Ors. Viatger entusiasta, ha peregrinat a molts llocs d'irradiació espiritual. Va debutar literàriament el 2000 amb El estreno, un llibre de contes amb què inaugurà el seu inconfosible estil, còmic i líric alhora, i amb la novel·la Las ideas puras, que combina el món espiritual amb el sensorial. Després va publicar Andanzas del impresor Zollinger (2003), El estupor y La maravilla (2007), Lecciones de ilusión (2008), El amigo del desierto (2009) i El olvido de sí (2013). Com a assagista ha publicat Sendino se muere (2012) i Biografía del silencio (Siruela, 2012), amb vint-i-tres-edicions. Totes les seves obres han tingut una magnífica acollida per la crítica, que n'ha destacat la claredat narrativa i la lluminositat. 


Laura Garcia Jordan presentarà el llibre i moderarà la sessió. És periodista, antropòloga i terapeuta corporal. "Exploro, explico i acompanyo històries des de la lletra, la paraula, el cos i el silenci". Si voleu més informació, podeu consultar la seva pàgina web a: www.lauragarciajordan.com.