divendres, 7 de maig del 2021

Cine Club i nova estrena al Cinema Montgrí

Aquest cap de setmana, al Cinema Montgrí podem gaudir d'una nova estrena, en sessió de Cine Club el divendres al vespre i en versió doblada dissabte i diumenge. Trobareu tota la programació del cap de setmana clicant en aquest enllaç.

Una veterinaria en la Borgoña (França, 2019)

Una pel·lícula que s'endinsa en la necessària retrobada de l'ésser humà amb la naturalesa i questiona el tracte que estem donant als animals que conviuen amb nosaltres i la situació de la dona en un entorn professional dominat pels homes. Aquesta història abraça sense complexos tots els clixés del món rural i alegra l'esperit: una molt bona manera de passar una estona agradable i entretinguda en família.


Aquesta comèdia, amb moments molt dramàtics, ens explica la història de l'Alexandra, una veterinària que s'acaba de llicenciar i ha acceptat l'oferta per treballar en un poble de la Borgonya. Li caldrà col·laborar amb un veterinari amb qui té moltes diferències de criteri i s'enfrontarà al dilema de quedar-se a viure en aquesta zona, on va passar la seva infantesa, o tornar a la gran ciutat.

Julie Manoukian (Lyon, França, 1981)

Debuta como a directora amb Una veterinaria en la Borgoña, que s'estrena ara als cinemes catalans. És filla del músic André Manoukian i té àmplia experiència com a guionista, productora i assistent de direcció.