dimecres, 13 d’octubre del 2021

El Tesoro del Cisne Negro, novetat i minisèrie


Premi Splash Sagunt a la millor novel·la gràfica nacional de 2018 i Premi Heroes Còmic Madrid de 2018.
L'empresa caça-tresors més important del món capta l'atenció de l'opinió pública quan anuncia que ha descobert en aigües de l'Atlàntic un important tresor submarí. La poca informació difosa per l'empresa, sembla que la troballa correspon a un vaixell misteriós anomenat el Cisne Negro. Comença així una trama jurídica i política, on els inicis es remunten a fets esdevinguts dos segles enrere.


Amb El tesoro del Cisne Negro, Paco Roca planteja, una intriga trepidant basada en fets reals que recupera per als lectors tot l'atractiu de l'aventura clàssica, alhora que ofereix una perspectiva inèdita sobre els secrets de la política espanyola, el poder i les relacions internacionals.

Alejandro Amenábar dirigeix ​ actualment una adaptació de El tesoro del Cisne Negro amb el nom La Fortuna, produïda per Movistar+ i la productora i distribuïdora nord-americana AMC Studios. Amb un elenc que inclou actors com Stanley Tucci, Clarke Peeters, Karra Elejalde, Blanca Portillo, Pedro Casablanc i Manolo Solo, amb Álvaro Mel i Ana Polvorosa com la parella protagonista, serà una minisèrie de sis capítols i està previst que s'estreni abans de cap d'any.