divendres, 4 de desembre del 2020

TORNEM AL CINEMA MONTGRÍ AMB DUES ESTRENES I NOUS HORARIS

 Aquests cap de setmana llarg podem gaudir de dues estrenes al Cinema Montgrí. Podeu trobar tota la programació del cap de setmana al Cinema Montgrí clicant en quest enllaç. Atenció als nous horaris per complir la normativa. 

NUNCA, CASI NUNCA, A VECES, SIEMPRE (EUA-Regne Unit, 2020) CINECLUB, VOSE la sessió de divendres nit

L'Autumn és una adolescent de 17 anys, amb una vida normal fins que descobreix que està embarassada. Per por, decideix avortar i cerca l'ajuda de la seva cosina Skylar, que l'acompanyarà a Nova York buscant un lloc on poder posar fi a l'embaràs. Una pel·lícula intensa, aguda, intel·ligent i colpidora. 


Eliza Hittman (EUA, 1979) es va llicenciar en teatre i dramatúrgia a la Universitat d'Indiana l'any 2001 i va obtenir el màster de l'Institut de les Arts de California l'any 2010. Ha presentat les seves tres pel·lícules al Festival Sundance; It felt like love (2013), Beach Rats (2017) i  Never Rarely Sometimes Always (2020), per la qual ha guanyat l'Ós de Plata del Gran Premi del Jurat a la Berlinale d'enguany. 


Us convidem a llegir la crítica de Fotogramas mitjançant el  següent enllaç 
https://www.fotogramas.es/peliculas-criticas/a34154886/nunca-casi-veces-siempre-critica-pelicula/

EXPLOTA EXPLOTA (Espanya, 2020)

La María és una jove ballarina amb un fort anhel de llibertat a l’Espanya dels anys 70. Aquesta època, marcada per la censura pròpia de la dictadura, dificulta que la Maria compleixi el seu somni. Però això no li impedirà lluitar fins a aconseguir-ho. Després de deixar plantat al seu nuvi a l’altar, viatjarà a Madrid per trobar-se a si mateixa i lluitar pel seu somni de ser ballarina. Amb la seva amiga Amparo, aconseguirà fer-se un lloc a la televisió i ser part de les ballarines del programa exitós del moment: Las noches de Rosa.

Coneixerem tota la història de la María en aquesta comèdia musical a través dels grans èxits de la Raffaella Carra. Pel·lícula rodada a Madrid, Pamplona i Roma.



Nacho Álvarez (Uruguay, 1986) debuta amb aquesta pel·lícula en el món de la direcció cinematogràfica. És llicenciat en comunicació social, especialitzat en narració audiovisual de la Universitat Catòlica de l'Uruguay. Actualment viu i treballa a Madrid. En els seus treballs es pot apreciar el seu estil propi i contemporani a l'hora de dirigir publicitat, dansa i reportatges de moda.