dijous, 6 de març del 2014

Al bon temps... cap a la biblio!

Aquesta primavera us tenim reservades un menú molt especial: erotisme, lectura, pastissos, poesia i art.

Per començar i obrir la gana us proposem que participeu al  II Concurs de Microrel@ts en blog. Aquest any dedicat a en Joan Vinyoli i especialment a l'erotisme. Participeu-hi! Hi ha dos premis en joc: 2 vals per gastar en llibre amb un valor de 100€ cada un. 



Divendres 28 de març: club de lectura amb en Rafel Nadal. Comentem el llibre Quan érem feliços, amb la presència de l'autor.


El plat fort el podreu tastar el dissabte 29 de març. La Biblioteca i l'Oficina de Català hem organitzat un recital de poesia molt especial: recitarem poesia pels carrers de Torroella en boca dels alumnes de català  de l'Oficina de Català i de l'Escola d'Adults. Hi haurà quatre punts de trobada de la poesia amb la música (Escola de música), la dansa (Mamen Garde), les arts plàstiques (Escola d'Arts Plàstiques) i el cant (Cor Infantil Anselm Viola). Tot plegat serà guiat i presentat pel poeta Josep Pedrals. Només dir-vos que en cas de pluja l'acte es farà íntegre a La Sala. 

Dimarts 22 d'abril. Celebrem la segona revetlla de Sant Jordi, aquest any dedicada a l'erotisme. Entregarem els premis del II Concurs de Microrel@ts en blog i seguidament tindrem una sessió de contes una mica pujats de to a mà de l'Albert Estengre. Serà tot en un ambient íntim i ben amanit amb una copa de cava i una mica de coca. Esteu tots convidats!

Dimarts 29 d'abril. Club de lectura del conte de Julio Cortázar "El perseguidor". El conduirà en Joan Jordi Sauqué, usuari i molt bon lector de la biblioteca i, a més, amant de la música. Serà tot plegat amenitzat per una mica de jazz, el qual és tema del conte que comentarem.

Dimarts 27 de maig. Club de lectura de Jardí vora el mar, de Mercè Rodoreda. El comentarem amb la Roser Benet, una gran amant de la literatura catalana i de la Rodoreda. 

I les postres les menjarem el dimecres 28 de maig. Celebrarem l'última sessió de "Les lectures dolces i llamineres". Ho farem amb les paraules i el pastís de Narcís Masvidal, pastisser de can Masvidal. Els textos ens els recitarà la Susanna Bautista.


Esperem que us agradin aquests petits tastets que us hem preparat pels propers mesos, esperem que hi participeu i us les feu vostres. La biblioteca no funcionaria sense vosaltres!



1 comentari:

El veí de dalt ha dit...

Una pregunta...Finalment, qui va guanyar el concurs dels Microrelats eròtics? No ho diu al blog, oi?