dijous, 31 d’octubre del 2013

Amb els motors que treuen fum!

Al setembre vam començar amb el club de lectura amb un inici de luxe acompanyats de la M. Mercè Cuartiella i la M. Teresa del Cucut, a l'octubre hem seguit els contes, amb qui hem comptat amb voluntaris de luxe com  l'Oriol Canals. Però no podem oblidar les presentacions de llibres: Llegendes del mar de la Costa Brava amb en Miquel Martín i Llora Palestina amb la Carme Lafay.





 



Però no s'acaba aquí, demà començarà el novembre i ja tenim preparades més sorpreses per vosaltres: contes cada setmana, club de lectura amb Tres Nadals, d'en Quim Monzó i una presentació d'un llibre d'en Jaume Riu Les ulleres de canviar el punt de vista, presentat per l'autor i en Joan Surroca. Però per postres hi ha el plat fort, i a mans de la biblioteca de l'Estartit. Tornarem a fer unes "Lectures dolces i llamineres", aquesta vegada gaudirem de textos dolços acompanyats d'en Josep Brugues, pastisser de la Pastisseria Brugues de l'Estartit i un pastís fet per ell, tot un luxe!!
 
A més, aquest novembre tindrem més novetats en llibres per passar aquests vespres més llargs de l'hivern.
 
Al desembre farem un parèntesi pel que fa a contes, però podreu gaudir d'un taller per als més petits tan a Torroella com a l'Estartit.







Ara només ens queda dir-vos: bona lectura i bona castanyada!