dilluns, 25 de març de 2013

Tanquem la temporada dels contes amb èxit!

El passat dimecres vam tancar la temporada de contes a la biblioteca de l'Estartit i dijous ho vam fer a la biblioteca de Torroella. Com segurament ja sabeu vam iniciar la temporada el passat octubre, obrint a tots vosaltres la possibilitat d'explicar contes voluntàriament als nens i nenes de les dues biblioteques.
Podem dir amb molta alegria i agraïment que ha estat un èxit i que per l'octubre que ve ja tenim voluntaris nous que s'animaran a fer les delícies dels nens cada setmana. Moltes gràcies a tots aquells i aquelles que heu portat als vostres fills i filles a la biblioteca per fer que l'activitat fos un èxit i sobretot moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que s'han llançat a explicar contes:
A la biblioteca de Torroella: Paula Pigem, Irene Vallvé, Rosaura Molina, Gemma de Luna, Esther Peñarrubia, Ernest Micolau, Montserrat Puig, Dolors Puig, Sònia Camps, Eulàlia Rodríguez, Encarni Grabolosa, Cinta Alaball i Anna Camós.
A la biblioteca de l'Estartit: Esther Muñoz Muñoz, Raquel Heras i Aina Otero.
A l'Estartit l'Aina Otero oferia uns tallers molt creatius pels nens i nenes que venien a escoltar contes.A l'última sessió de contes l'Anna Camós va afegir-s'hi després d'haver-los explicat la Cinta Alaball