divendres, 25 de gener del 2013

Lectures dolces i llamineres

Ahir va ser un dia especial per la biblioteca i per totes les que hi treballem. Començar  un projecte nou sempre és engrescador i ens va fer molta il·lusió encetar ahir el projecte de "Lectures dolces i llamineres". I és que aquest acte ens agradaria que fos el primer d'una sèrie de trobades dolces i poètiques que volem fer en col·laboració amb altres pastisseries del municipi, també amb l'Estartit i a la biblioteca de l'Estartit. Una proposta una mica innovadora i diferent, però que en els temps que corren calen noves idees i sobretot dolçor i literatura a les nostres vides. No ens volem oblidar de donar les gràcies a la gent que ha fet possible que ahir puguéssim gaudir d'una vetllada tan agradable: en primer lloc en Lluís Batlle i a la seva pastisseria, a la Inès Gumà que ens va recitar els textos, també a la Carina Puig, que ens va dissenyar la imatge de "Lectures dolces i llamineres" i a tots els que ahir van assistir a l'acte i van confiar en nosaltres.

Us deixem amb algunes fotografies de la vetllada i us convidem a assistir a la pròxima vetllada dolça i literària. Bon profit!





Ara la taula sí que està ben parada, amb el pastisset de Sant Andreu de Can Batlle!


Tothom s'ho va passar molt bé i regat amb un garnatxa ben bo i dolcet!

En Lluís ens va explicar moltes coses interessants i tothom va poder fer-li preguntes. La Inès ens anava recitant textos de la manera més dolça possible.