dimecres, 22 de setembre del 2010

Comencem el Club de lectura de l'Estartit!

Ens posem les piles i comencem, el Club de Lectura de l'Estartit comença aquest mes amb el llibre Cabells de Medusa de Miquel Martín. L'escriptor i autor de la novel·la ens acompanyarà per tal de fer la tertúlia al respecte, i ens trobarem a la biblioteca de l'Estartit el
dijous 30 de setembre a les 20.00 hores.


Argument: Cabells de Medusa és el suggeridor títol amb què Miquel Martín ens vol transportar al segle XIX, quan els corallers de Begur s’embarcaven cap a terres llunyanes i exòtiques en expedicions plenes de risc i incertesa. Però el lector no només reviu amb intensitat les aventures dels corallers, sinó que comparteix també tot el procés de descoberta i creació literària que hi ha darrera el llibre. Un llibre que desvetlla el vincle secret entre diverses generacions d’una famíllia i que, amb un llenguatge precís, viu i subtil, acull el dietari, el relat o la llegenda.

El Club de lectura és un activitat gratuïta i adreçada a tothom. Consisteix en llegir un llibre i després comentar-lo amb tots els participants del club. D'aquesta manera podrem ampliar els coneixements i les relacions. Descobriràs com l'acte íntim i personal de la lectura s'enrequeix amb el punt de vista d'altres lectors i lectores i de la conductor/a del Club.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Hostalric també el varem llegir i ens va agradar molt, igual que va passar amb Hores prohibides de Núria Marti, que també va visitar al club.