divendres, 5 de novembre del 2021

Cap de setmana al Cinema Montgrí

Aquest cap de setmana podem gaudir al Cinema Montgrí d'un documental i dues grans estrenes, una també en sessió de Cine Club el divendres en VOSE. Trobareu tota la programació clicant en aquest enllaç.

Gustau, la transició al descobert (Països Catalans, 2021)

Gustau Muñoz, un jove de setze anys, va morir l’11 de setembre del 1978 d’un tret efectuat per la policia en una manifestació. El seu cas, que es va arxivar sense arribar a cap judici, s’ha inclòs en la querella argentina contra el franquisme. Seria la primera vegada que un delicte comès durant la transició espanyola es podria investigar com a crim de lesa humanitat. Aquest documentat ha estat dirigit i produït per Jaume Domènech i Barcons, de Balandra Films, gràcies a micromecenatge a la plataforma Verkami.


El buen patrón (Espanya, 2021)

Básculas Blanco, una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies, espera la visita d’una comissió de la qual depèn l’obtenció d’un premi local a l’Excel·lència Empresarial: les coses han de ser perfectes per a aquest moment. No obstant això, tot sembla confabular-se en contra. En el poc temps de què disposa, Blanco intenta tornar a la seva empresa l’equilibri perdut: tracta de resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per a això totes les línies imaginables.


La familia Addams 2 (EUA, 2021)

Morticia i Gomez estan angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant-se els sopars familiars i totalment consumits pel ‘temps dels crits’. Per recuperar el seu vincle, decideixen ficar a Miércoles, Pugsley, l’oncle Fester i la resta de l’equip en la seva caravana embruixada i sortir a la carretera per unes últimes i miserables vacances familiars. La seva aventura pels Estats Units els treu del seu entorn habitual i els porta a divertides trobades amb el seu icònic cosí, It, i amb molts altres nous personatges excèntrics.