dijous, 26 d’abril del 2012

GRÀCIES!!

Fa cinc anys estrenàvem aquest equipament. Veníem d’una biblioteca vella, fosca i ben tupida llibres, però malgrat tot càlida, acollidora i que convidava a tenir un tracte molt pròxim amb vosaltres, els usuaris.
Passar a una instal·lació nova, més gran i potser més freda tenia un repte: seguir tenint-vos ben a prop, mirar que la distància entre nosaltres no guanyés terreny. Crec que ho hem aconseguit, i mal m’està dir-ho, ho hem aconseguit perquè formem un equip, un equip que som l’Angelina, la Manoli, la Marta i la Cristina.
D’altra banda aquesta festa no hauria estat possible sense vosaltres. I és que la biblioteca no és res sense algú que l’utilitzi i la faci viva. Avui, ara i aquí no ens serveixen números i estadístiques, en tenim prou que cada dia que s’obri la biblioteca algú entri per la porta perquè ho necessita. Moltes gràcies a tots i totes!


Gràcies molt sinceres a: Les Xatis, als Grallers del Montgrí, a Ingrid Moda, a tots els companys de l'Ajuntament, a Ràdio Montgrí, a en Jordi Bellapart, autor del vídeo, a Joaquim Riera, a Quim Bou i a Narcís Masvidal.
També un agraïment molt especial als que van explicar contes, aquestes són les cares que feien tothom quan s'explicaven contes i això...no té preu!!