dimarts, 8 de juny del 2010

Un juny ben farcit!!





Com tenim per costum en aquesta biblioteca, ja us hem posat les novetats del mes de juny a la vostra disposició. Les podeu consultar als missatges anteriors. De passada us volem donar les gràcies a aquells que vau assistir a la presentació del llibre "Un viatge al país de l'Apartheid", de l'Isidre Pallàs i recordar-vos que aquest mes tenim més activitats:


El dia 18 tenim l'última bibliomúsica del curs, a les 19:00h. Una bona ocasió per sentir els nois i noies de l'Escola de Música, si encara no ho heu fet!


El dia 22, a les 20h fem el club de lectura de final de curs amb "El cafè de la Granota", d'en Jesús Moncada. Un llibre d'anècdotes divertides i molt riques. Animeu-vos!

Finalment el dia 26, a les 12h del migdia, farem una xerrada sobre súperherois a càrrec d'en Sebastià Roig per celebrar amb tots vosaltres el 4t Festival del Còmic de Torroella i l'Estartit. Mentrestant fins el dia 21 tindrem l'exposició de Maus, el còmic que va canviar la visió d'aquest gènere i després una exposició sobre els còmics de l'Oriol Garcia, un català que fa súperherois catalans.



Només ens queda dir-vos: BONA LECTURA!!