dijous, 2 d’abril del 2009

Gràcies a tots!!



Anna, Salvador, Halim, Montse, Carlos, Lluís, Christine, Momo, Teresa, Justine, Fàtima, Josep... ja en som més de 3000!
Moltíssimes gràcies a tots perquè sense vosaltres la biblioteca no seria el que és. Ja fa dos anys que vam inaugurar les noves instal·lacions i dia a dia hem anat augmentant en préstecs i usuaris. De 1.800 préstecs el maig del 2007, hem passat a 3.800 préstecs el març del 2009. Pel que fa a visitants hem augmentat un 10% arribant a la xifra de 3.500 usuaris cada mes. Tenint en compte que a Torroella ja som 10.924 habitants, es pot valorar positivament l'evolució de la biblioteca.

Qualitativament també hem ampliat el ventall de serveis. Hem fet activitats per promocionar la lectura com l'hora del conte per a infants i adults o l'activitat estrella com és el club de lectura, hi ha apuntades unes 20 persones. Han passat per la biblioteca escriptors com Salah Jamal, Joaquim Pijoan o Miquel Martín.

També hem col·laborat regularment amb diferents àrees de l'ajuntament per poder difondre la carta de serveis de la biblioteca, com la fira de Terra de Pirates de l'Estartit, Mediterrània Mar Obert, exposicions diverses o l'activitat de Poemes de Món, que se celebrarà el propoer 23 d'abril a les 20 h a Can Quintana, Museu de la Mediterrània.